Címlap » Hírek Változás a szemétszállításban 2010
Gyengén látók

Főmenü

Letöltések

Számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa70
mod_vvisit_counterTegnap130
mod_vvisit_counterHét728
mod_vvisit_counterHónap3114
mod_vvisit_counterÖsszesen779977
Változás a szemétszállításban 2010 PDF Nyomtatás E-mail

2010. június 14. hétfő, 20:06
Az AVE Hevesi Városfenntartó Kft. értesíti Önöket, hogy Markazon 2010. július 01-től a tóparti és zártkerti ingatlanok szilárdhulladék begyűjtésének rendje megváltozik.
Cégünk és a Községi Önkormányzat képviselő-testületének döntése alapján, a tópartra kihelyezett 5,5m3-es konténereket egy hosszú távon környezetvédelmi szempontból a jogszabályoknak is megfelelő új hulladékszállítási rendszer váltja fel.

2010. július 1-től hetente egyszer - HÉTFŐI - napon a cégünk által biztosított 70 literes – AVE logóval ellátott - zsákokban szállítjuk el a tóparton és zártkertekben lévő ingatlanok hulladékát.

Kérjük, a Tóparti körút-i ingatlantulajdonosok szíveskedjen a szállítási napon a hulladékgyűjtő zsákokat az ingatlanaik elé, a zártkerti utcákból a Tóparti körútra, vagy a Határ útra, illetve a Süllő – Ponty utcák kereszteződéséig, és a Kővirág, Hársfa, Határ utcákban az ingatlanok elé kihelyezni, mivel ezekben az utcákban a hulladékszállító jármű bejárása biztosított. A begyűjtés a szállítási napon 6 órától 22 óráig történhet.

A zsákokban csak háztartási hulladékot lehet kihelyezni, zöldhulladékot nem, annak komposztálásáról, égetéséről mindenkinek saját ingatlanán kell gondoskodni!
A 218/1999 (XII. 28.) Kormányrendelet 7. §. (2) bekezdése alapján 100.000,- Ft szabálysértési bírsággal sújtható az, aki települési szilárd hulladékot a közterületen engedély nélkül lerak, elhelyez, illetőleg nem a kijelölt lerakóhelyen rak le, vagy helyez el.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2010. III. negyedéves hulladékgyűjtő zsákokat (13 hétnek megfelelő db számban) azok az ingatlantulajdonosok vehetik át, akik már befizették a 2010. I. és II. negyedéves hulladékszállítási díjat és azt a befizetési csekkszelvény bemutatásával igazolják. A díjbefizetést kollégáink tartozáslista alapján ellenőrzik.

A hulladékgyűjtő zsákok átvételének helye és időpontja:

2010. június 25. 13 órától 17 óráig
Polgármesteri Hivatal Markaz, Mikes K. út 5-7.


Amennyiben fenti időpont Önnek nem megfelelő, a gyűjtőzsák bármikor átvehető a markazi Polgármesteri Hivatalban (a befizetési csekkszelvény bemutatásával) az ügyfélfogadási rendnek megfelelő időpontban (hétfőtől szerdáig 8-tól 16 óráig, pénteken 8-tól 13.30 óráig).

A heti egyszeri 70 literes zsáknak megfelelő hulladékon felüli plusz hulladék elszállítására, külön AVE logóval ellátott gyűjtőzsák vásárolható a helyi COOP boltokban és a K&V benzinkútnál az alábbi egységáron:
70 literes zsák                240.-Ft+Áfa
120 literes zsák            280.-Ft+Áfa


Együttműködését megköszönve, tisztelettel:
AVE Hevesi Városfenntartó Kft.
Módosítás dátuma: 2010. június 14. hétfő, 20:13
 
Hungarian English French German Polish Romanian Slovak

Névnap

Ma 2018. április 20., péntek, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

PEVIK Nkft.

PEVIK Nkft. 3250 Pétervására, Tisztisor út 29.

Címer

Hírek - Markazi Várvölgye Általános Iskola

Önkrmányzat Pihenőháza

3262, MARKAZ, TÓPART
Markaz, tópart, vendégszobák száma: 5 az ágyak száma: 14
Felhívás a markazi vár vár maradványinak megmentésére
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Polgármesteri Hivatalban a PÉNZTÁR hétfőn, szerdán, pénteken 9-12 óráig tart nyitva.

Fejlesztések 2006-2010

Temető út
Image Detail Image Download

Markaz videó

Partnereink

Mátra Jövője Tiurisztiukai Egyesület
Markaz Községet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Nordic Walking Partnerünk

Hirdetés

Befektetőt keresünk kemping kialakítására
A komplex turisztikai kínálat háttereként egy kemping és kiszolgáló létesítményei kialakítását kívánjuk megvalósítani egy közel 2,5 ha nagyságú, önkormányzati tulajdonú, közút és kerékpárút melletti, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkező területen.

Képek

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

Keresés

Markaz Község Önkormányzata