Címlap
Gyengén látók

Főmenü

Letöltések

Számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa54
mod_vvisit_counterTegnap173
mod_vvisit_counterHét227
mod_vvisit_counterHónap1758
mod_vvisit_counterÖsszesen756389

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi

Szavazások

Milyen gyakran nézni meg a weboldalt?
 
Ajánlás vadászterület határára Nyomtatás E-mail

HIRDETMÉNY

 A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény (a továbbiakban: Vtv.) 11/A. § (2) bekezdése szerint a vadászati hatóság a vadászterület határára vonatkozó ajánlást (a továbbiakban: ajánlás) tesz közzé. Ugyanezen paragrafus (4) bekezdésében foglaltak alapján a vadászati hatóság kezdeményezi minden érintett település önkormányzatának hirdetőtábláján, illetve elektronikus tájékoztatásra szolgáló honlapján az ajánlás hirdetmény formájában való közzétételét, amelyet az önkormányzat tájékoztató jelleggel legalább harminc napra közzétesz. A közzététel időtartamába a kifüggesztés, és a levétel napja nem számít bele.
 Markaz közigazgatási területét érintő vadászterületek kódszámai:
701350
701950
705450
Az egyes kódszámokhoz tartozó ajánlás, áttekintő térkép és részletes térkép az Önkormányzat hirdetőtábláján 2016. április 4-én kifüggesztésre került, továbbá a www.markaz.hu  honlapon található „és a vadászterület kódszámára kattintva kódszámra kattintva  megtekinthető.

A Heves Megyei Kormányhivatal illetékességi területére vonatkozó ajánlások a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/heves/vadaszteruletek-ajanlasa honlapon letölthető formában elérhetőek.

Dr. Mohácsy Tamás
jegyző

 
Falugyűlés Nyomtatás E-mail

Markaz Község Önkormányzatat Képviselő-testülete tisztelettel meghívja a község lakosságát 2016. április 4-én (hétfőn ) 18.30 órakor a Közösségi Ház nagytermében tartandó közmeghallgatással egybekötött falugyűlésre. Tisztelettel várunk minden érdeklődőt.
 
Kémények üzemeltetése Nyomtatás E-mail

altFelhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét az elmúl időben megnőtt kéménytüzek számát figyelembe véve arra, hogy a légszennyezés, a szén-monoxid mérgezés és a kéménytüzek elkerülése érdekében mindenki csak a tüzelőberendezésének megfelelő tüzelőanyagot használjon és biztosítsa a kéményseprők részére a kémények rendszeres ellenőrzését, tisztítását !
 
Javaslat, települési értéktárba történő felvételhez Nyomtatás E-mail


 
2016. Március 15. Nyomtatás E-mail


 
Prohuman Hírek Nyomtatás E-mail


 
Rendezvénynaptár 2016. Nyomtatás E-mail


 
Tanulmányi kiránduláson a hetedikesek Nyomtatás E-mail

A Markazi Várvölgye Általános Iskola a HATÁRTALANUL! program HAT-15-05-0084 sz. Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek pályázattal 523.000 Ft értékű kirándulást nyert.

A pályázat keretén belül egy 4 napos (2016. április 18-21.) Erdélyi (Romániai) kiránduláson veszünk részt. 
Leendő első osztályosoknak Nyomtatás E-mail

Tisztelt Szülők! 2016. március 10-én csütörtökön  17 órakor tájékoztató szülői értekezletet tartunk az óvodában a leendő első osztályos gyerekek szüleinek.

Megjelenésükre feltétlen számítunk!

Markaz, 2016. február 19.  
Iskolavezetőség

 
SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS – HAVONTA HÁZHOZ MEGY A PEVIK KFT. Nyomtatás E-mail

A ZSÁKBA AZ ALÁBBI CSOMAGOLÁSI HULLADÉKOK RAKHATÓK

PAPÍR: újságok, könyvek, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz, italos doboz (Tetra Pack). A dobozokat hajtsuk össze, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el. Higiéniás okokból ne dobjuk bele: az élelmiszermaradványokat és egyéb szennyeződéseket tartalmazó (pl. olaj, zsír, oldószer) papírokat, használt papír zsebkendőt, szalvétákat, stb.

MŰANYAG: üdítős, ásványvizes PET palackok, háztartási flakonok (pl. sampon, habfürdő) és azok kupakjai, tejes, joghurtos poharak, margarinos dobozok (kiöblítve!), illetve tiszta fólia (zacskó, csomagoló fólia). A flakonokat célszerű összelapítva bedobni, mert így kevesebb helyet foglalnak el. Ne tegyünk a zsákba: zsíros, olajos háztartási vegyi anyaggal szennyezett (nem kiöblített) flakont, margarinos dobozt, élelmiszer-maradványt tartalmazó műanyagot, illetve hungarocellt, CD-lemezt, magnó és videokazettát, egyéb műanyagnak ítélt hulladékot (pl. nylonharisnya), mert újrahasznosításuk jelenleg nem megoldott!

FÉM: csomagoló-dobozok, üdítős, sörös, konzerves dobozok, háztartási kis fémhulladékok. A dobozokat kidobás előtt célszerű elöblíteni, és összetaposni. Úgy helyezzük el, hogy az ne vághassa ki a zsákot.

Az üveghulladék csak gyűjtőszigeten gyűjthető, mert a házhoz menő zsákos gyűjtés során az üvegszilánk kiszakíthatja a szákot, balesetveszélyes és sérülést okozhat.

Szelektív szállítás időpontja: minden hónap első szállítási munkanapja (péntek). A zsákok begyűjtése a kommunális hulladékszállítással azonos napon, külön gépjárművel történik. A zsákokat reggel 6.00 órára a kuka mellé szíveskedjenek kihelyezni.  

Azok, akik szelektív gyűjtésben részt kívánnak venni, az első zsákért szíveskedjenek az Önkormányzathoz befáradni. A továbbiakban a gyűjtőjárat ingyenes cserezsákot biztosít.

Együtt, közösen az élhetőbb, tisztább környezetért!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 38
Hungarian English French German Polish Romanian Slovak

Névnap

Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

PEVIK Nkft.

PEVIK Nkft. 3250 Pétervására, Tisztisor út 29.

Címer

Hírek - Markazi Várvölgye Általános Iskola

Önkrmányzat Pihenőháza

3262, MARKAZ, TÓPART
Markaz, tópart, vendégszobák száma: 5 az ágyak száma: 14
Felhívás a markazi vár vár maradványinak megmentésére
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Polgármesteri Hivatalban a PÉNZTÁR hétfőn, szerdán, pénteken 9-12 óráig tart nyitva.

Fejlesztések 2006-2010

Ifjuság út ...
Image Detail Image Download

Markaz videó

Partnereink

Mátra Jövője Tiurisztiukai Egyesület
Markaz Községet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Nordic Walking Partnerünk

Hirdetés

Befektetőt keresünk kemping kialakítására
A komplex turisztikai kínálat háttereként egy kemping és kiszolgáló létesítményei kialakítását kívánjuk megvalósítani egy közel 2,5 ha nagyságú, önkormányzati tulajdonú, közút és kerékpárút melletti, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkező területen.

Képek

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

Keresés

Markaz Község Önkormányzata