Címlap
Gyengén látók

Főmenü

Letöltések

Számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa63
mod_vvisit_counterTegnap182
mod_vvisit_counterHét905
mod_vvisit_counterHónap2840
mod_vvisit_counterÖsszesen752579

Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég böngészi

Szavazások

Milyen gyakran nézni meg a weboldalt?
 
Véradás Nyomtatás E-mail

A Magyar Vöröskereszt kiszállásos véradást szervez 2010. március 06-án (szombaton) 9-12 óráig az Általános Iskolában (Fő 21.). Személyi igazolványát, jogosítványát vagy útlevelét, valamint TAJ kártyáját feltétlenül hozza magával!
 
Tájékoztató a Kríziskezelő Programról Nyomtatás E-mail

altA program - a Kormány meghosszabbításra vonatkozó döntése alapján - 2010. április 30-ig tart.

A krízishelyzetbe került személyek támogatásáról szóló 136/2009. (VI.24.) Korm. rendelet célja, hogy - egyszeri, kis összegű, vissza nem térítendő állami támogatás formájában - gyors segítséget nyújtson a válság hatásaként krízishelyzetbe került családok számára. A legalább 20 ezer, legfeljebb 50 ezer, kivételes esetekben maximum 100 ezer forintos támogatásra azok lehetnek jogosultak, akik:
Bővebben...
 
Járdák tisztán tartása Nyomtatás E-mail

Markaz Községi Önkormányzat 16/2004 (IV. 29.) számú a helyi környezet védelméről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló rendeletének 3. §. (5) bekezdésének értelmében az ingatlan előtti járda tisztántartása (beleértve a hóeltakarítást, síkosság mentesítést) az ingatlan tényleges használójának, illetve tulajdonosának kötelessége. Az ónos esőtől, jégtől, hótól síkossá vált járdát  a szükséghez képest naponként többször fel kell hinteni. A balesetek elkerülése végett kérjük fentiek szíves betartását!
Bővebben...
 
Országgyűlési választás Nyomtatás E-mail

A 2010. évi Országgyűlési választásokkal kapcsolatos névjegyzék 2010. február 10-től 2010. február 17-ig a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláin 8:00 órától 16:00 óráig, hétfőtől péntekig megtekinthetők. Észrevétellel ezzel kapcsolatban Dr. Mohácsy Tamás Jegyző Úrhoz fordulhatnak.
www.valasztas.hu
 

 
Járda és gyalogátkelő Nyomtatás E-mail

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy a  József Attila út járdaépítés és gyalogosátkelőhely-kijelölés Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott engedélyező határozata a hivatali hirdetőtáblákon 2010. február 09. és február 23.-a között megtekinthető.
 
Falugazdász ügyfélfogadása Nyomtatás E-mail

altTájékoztatjuk a mezőgazdasági termelőket, hogy Buzás Zoltán ügyfélfogadása 2010. január 18-tól az alábbiak szerint alakul: hétfőn 13-tól 16 óráig, csütörtökön 13-tól 16 óráig.
www.fvm.hu

 
Magyar Vöröskereszt MÜPA- segély csomag Nyomtatás E-mail

Markaz Község Polgármesteri Hivatala és a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete együttműködési megállapodásából kifolyólag Markaz község nagycsaládos és rászorult lakosait 2010. januárjában 2.000,- forint összegű élelmiszersegélyben részesítette az Önkormányzat jelölése alapján, ami húsz családot jelentett.

Ezúton szeretnénk megköszönni a lehetőséget és a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetének adományát.
 
Jótékonysági farsangi bál Nyomtatás E-mail

2010. február 13-án (szombaton) 19 órától Jótékonysági farsangi bál lesz az Óvoda javára a Közösségi Ház Nagytermében (Markaz, Mikes K. út 5-7.).  Belépőjegyek 3.500,- Ft-os áron az óvodában  vásárolhatók (Markaz, Fő út 44., 37/363-632). A résztvevőket élő zene, vacsora, tombola várja, az idei jelmezbál mottója:  „Feketén - Fehéren”.
 
Üdülési csekk támogatás Nyomtatás E-mail

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány továbbra is várja a szociálisan hátrányos helyzetben élők pályázatait, mivel annak benyújtási határideje folyamatos, a pályázati keret kimerüléséig - de nem később, mint 2010. szeptember 15-ig - tart. A pályázatok részletes kiírásai és pályázati adatlap megtalálható a www.uduelsicsekk.hu web-oldalon.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Következő > Utolsó >>

40. oldal / 42
Hungarian English French German Polish Romanian Slovak

Névnap

Ma 2017. november 18., szombat, Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.

PEVIK Nkft.

PEVIK Nkft. 3250 Pétervására, Tisztisor út 29.

Címer

Hírek - Markazi Várvölgye Általános Iskola

Önkrmányzat Pihenőháza

3262, MARKAZ, TÓPART
Markaz, tópart, vendégszobák száma: 5 az ágyak száma: 14
Felhívás a markazi vár vár maradványinak megmentésére
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Polgármesteri Hivatalban a PÉNZTÁR hétfőn, szerdán, pénteken 9-12 óráig tart nyitva.

Fejlesztések 2006-2010

Kút
Image Detail Image Download

Markaz videó

Partnereink

Mátra Jövője Tiurisztiukai Egyesület
Markaz Községet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja
Nordic Walking Partnerünk

Hirdetés

Befektetőt keresünk kemping kialakítására
A komplex turisztikai kínálat háttereként egy kemping és kiszolgáló létesítményei kialakítását kívánjuk megvalósítani egy közel 2,5 ha nagyságú, önkormányzati tulajdonú, közút és kerékpárút melletti, közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkező területen.

Képek

 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

Keresés

Markaz Község Önkormányzata